blog blog .

blog

ایمپلنت در شمال تهران

انواع روش ایمپلنت
انواع روش ایمپلنت
• ایمپلنت یک مرحله ای
معمولا در انجام ایمپلنت به روش یک مرحله ‌ای بعد از اینکه محل پیچ در استخوان فک قرار گرفت، مقداری از استخوان بیرون بافت لثه باقی می ‌ماند. بعد از بهبودی دیگر نیازی به جراحی برای گذاشتن تاج دندان بر روی آن نیست. یعنی ایمپلنت و اباتمنت هر دو در یک مرحله نصب می ‌شوند.
البته این روش تحت تاثیر نیرو‌های داخلی آسیب‌ پذیری زیادی دارد. به همین دلیل باید با احتیاط و به طور صحیح انجام شود تا هیچ مشکلی در فرآیند درمان و روند بهبودی آن ایجاد نشود.

• ایمپلنت دو مرحله‌ ای
ایمپلنت دو مرحله ‌ای از رایج ‌ترین انواع روش ایمپلنت می باشد. در این روش معمولا ایمپلنت در داخل استخوان فک و زیر بافت لثه قرار می ‌گیرد. پس از آن بافت را از طریق بخیه مسدود می‌ کنند تا از هرگونه فشار در حین بهبود و ترمیم نواحی اطراف استخوان فک جلوگیری کند. بعد از تمام شدن زمان بهبودی جراحی اول، شروع به جراحی دوم می‌ کنند تا تاج دندان و ایمپلنت اتصال پیدا کنند.

متخصص ایمپلنت دندان کیست؟
متخصص ایمپلنت دندان و پروتز، دندانپزشکی می باشد که علاوه بر سپری نمودن دوره 6 ساله دندانپزشکی عمومی، دوره 3-4 ساله تخصصی را گذرانده است. در این دوره دانشگاهی، برای افراد بسیاری ایمپلنت و پروتز را انجام داده و در آن رشته به تجربه و تبحر کافی دست یافته است.

متخصص ایمپلنت دندان کیست؟
متخصص ایمپلنت دندان کیست؟
مزایا ایمپلنت
ایمپلنت دندان در شمال تهران یکی از سریع ترین روش ها برای جایگزینی دندان های از دست رفته است و اگر مشکل کلی در سلامت جسمانی و استخوان های فک وجود نداشته باشد، به سرعت می توان آنها را جایگزین دندان های از دست رفته کرد.
ایمپلنت مزایای زیادی برای دندان دارد. از جمله آن می توان به افزایش زیبایی، طول عمر بالای آن (در صورت رعایت بهداشت دهان و دندان)، افزایش اعتماد به نفس و ثابت بودن ایمپلنت اشاره نمود. همچنین ایمپلنت به حفظ ظاهر و برجسته شدن طرح لبخند کمک می کند و عملکرد را برای جویدن بهبود می بخشد.
ایمپلنت مانع از کج شدن یا حرکت دندان ها می شود و به حفظ بافت استخوانی فک کمک می نماید. این روش درمانی به حفظ سلامتی دهان و دندان کمک کرده و به هیچکدام از ساختارهای دهان آسیب نمی رساند.

مزایا ایمپلنت
مزایا ایمپلنت
معایب و عوارض ایمپلنت
ایمپلنت علاوه بر مزایا دارای معایب و عوارض نیز می باشد. عوارض ایمپلنت دندان می تواند کوتاه مدت و یا بلند مدت باشد که برخی از این عوارض به دلیل مراجعه به افراد غیر متخصص به وجود می آید. علاوه بر این رعایت نکات بهداشتی دهان و دندان هم عامل دیگری می باشد که می تواند شما را هر چه سریعتر از شر عوارض ایمپلنت دندان خلاص کند.
از خطرات و عوارض ایمپلنت دندان می توان عفونت در محل کاشت، امکان آسیب به سایر دندان ها، آسیب عصبی که می تواند باعث درد، بی حسی، سوزن سوزن شدن لثه ها، لب ها و چانه فرد شود را نام برد.

اما از معایب ایمپلنت دندان می توان به موارد زیر اشاره نمود:

معایب و عوارض ایمپلنت
معایب و عوارض ایمپلنت
• ایمپلنت هزینه بالایی دارد.
• گاهی اوقات نیاز به جراحی های متعدد می باشد.
• ایمپلنت درد و احساس نارحتی را به همراه دارد.
• صورت و لثه بعد از جراحی دارای تورم هستند.
• در اطراف ناحیه عمل شده، کبودی هایی نیز وجود دارد.
• زمان بهبودی، طولانی است.
• ایمپلنت پس از عمل جراحی، خونریزی به همراه دارد.
• بیمه درمانی، ایمپلنت را پوشش نمی دهد. زیرا نوعی عمل زیبایی به حساب می آید.
• ممکن است دهان بوی بدی داشته باشد.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۵ شهریور ۱۴۰۱ساعت: ۰۴:۳۴:۴۹ توسط:admin موضوع: نظرات (0)